Langkawi & Koh Lipe

Turen starter i én af Asiens mest interessante byer - Kuala Lumpur, hvor vi blandt andet byder på en guidet sightseeing. Derefter fortsætter turen til Langkawi. På selve hovedøen Langkawi, findes der en tropisk charme og en herlig, tilbagelænet ro. For slet ikke at nævne eventyr og uventede møder - de nysgerrige aber, bratte vandfald, et undervands akvarium og en golfbane midt i junglen. Herfra sejler I til jeres sidste destination - øen Koh Lipe, som ligger godt 60 km fra den thailandske kyst!

Fra pris 22.995,- pr. person (i delt dobbeltværelse)

Dagsprogram:
Dag 1 - 2: Afrejse Danmark/ Ankomst Malaysia
Dag 2-4: Kuala Lumpur - Tvillingetårne og Chinatown
Dag 5: Kuala Lumpur - Langkawi
Dag 5-8: Langkawi
Dag 9-13: Koh Lipe
Dag 14: Hjemrejse

Rejsens højdepunkter:
- Privat arrangeret sightseeing i Kuala Lumpur
- Dykning og snorkling på bounty øen Koh Lipe
- Sejlads mellem mangrove træer og vandreture i regnskoven


Bedste rejsetidspunkt: November - April
DAG 1: Afrejse Danmark/ Dag 2: Ankomst Malaysia
I flyver fra Danmark til Kuala Lumpur via et stop i enten Dubai, Doha eller Singapore. Der er mulighed for stop-over en dag eller mere i én af de nævnte byer.Ved ankomsten til Kuala Lumpur, vil I blive mødt af vores engelsktalende repræsentant, som vil byde jer hjertelig velkommen til Kuala Lumpur - som har lidt af hvert at byde på. Herfra køres I til jeres hotel for de kommende dage, mens I skal nyde én af Asiens mest interessante byer.
DAG 2 - 4: Kuala Lumpur - Tvillingetårne & Chinatown
Kuala Lumpur er kendt for verdens højeste tvillingetårne og for at være en multikulturel storby, hvor indiske og buddhistiske templer ligger side om side med kirker og moskeer. Samtidig er det én af de mest moderne byer i hele Asien. Vi har arrangeret en sightseeing, for at få et overblik over byen og dens seværdigheder. Her vil I høre historien om, hvordan byen blev grundlagt af 87 kinesiske minearbejdere på en lille mudret flodbred for blot 150 år siden, til i dag at være én af klodens mest intense byer med et væld af shoppingmuligheder. Med din private guide oplever du Chinatown Open air Bazaar, Twin Towers, Sultan Abdul Samad Building og meget mere. Vi kan anbefale en middag i restauranten på toppen af KL Towers, hvor du kan opleve toppen af bygningen rotere sig, mens du spiser, og samtidig opleve hele den smukke Metropol i fugleperspektiv i knap 400 meters højde. Bestil den hos os, så booker vi et godt bord med udsigt.
DAG 5 - 8: Kuala Lumpur - Langkawi
Efter I har tjekket ud af hotellet, siger I farvel til Kuala Lumpur og begiver jer mod lufthavnen, hvorfra I flyver til Langkawi. Selve turen tager 1 time. De næste par dage tilbringes på den smukke ø Langkawi. Øen består af en ø-gruppe på over 99 øer, og byder på lange sandstrande, en masse vandaktiviteter, en vidunderlig natur og taxfree shopping. De næste par dage er til fri disposition.Èn af de mest fantastiske ture på Langkawi er en sejltur langs mangrovesumpen. Her oplever du bl.a. Langkawis havørne kæmpe om føden under dagens fodring og forsøger at overliste hinanden i snilde for at få den største “bid af kagen”.
Dag 9-13: Koh Lipe
Efter et ophold på Langkawi fortsætter turen til den lille ø, Koh Lipe. Øen er kendt for de hvide sandstrande, krystalklart vand og et rigt liv under vand, hvilket også er derfor at dagsture ud til øen og de omkringliggende øer er populære, da det er den bedste måde at udforske liv under vand på. Der er adskillige dykker- og snorkling muligheder for dem der gerne vil gå på opdagelse under vand. Øen byder også på restauranter der serverer retter lige fra thai til lækre internationale retter og ligeledes cafeer og barer.

DAG 14: Hjemrejse
Efter I har tjekket ud, sejler I tilbage til Langkawi for herefter at fortsætter til Kuala Lumpur. Herfra flyver I tilbage til Danmark.

Prisen inkluderer:
- Fly Danmark - Malaysia t/r
- 3 nætter i Kuala Lumpur -  inkl. morgenmad
- City tour i Kuala Lumpur
- 4 nætter Meritus Pelangi Beach Resort 5* inkl. morgenmad
- 5 nætter Sita Beach Resort 4* inkl. morgenmad
- Transfer Langkawi hotel - jetty
- Bådtransfer Langkawi - Koh Lipe t/r
- 2 indenrigsfly
- Alle transfer lufthavn - hotel t/r
Rejsegarantifond bidrag

Prisen inkluderer ikke:
- Gouda årsrejseforsikring
- Sygdomsafbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)
- Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”