Perhentian Island

Pulserende storby og ægte bounty ferie! I starter med at tilbringe et par dage i Kuala Lumpur, som bl.a. er kendt for at være en multikulturel storby og for verdens højeste tvillingetårne. Her byder vi på en guidet sightseeingtur. Dernæst flyver I nordpå, for at afslutte de sidste dage med afslapning, på Perhentian Island.

Fra pris 15.595,- pr. person (i delt dobbeltværelse)

Dagsprogram:
Dag 1 - 2: Afrejse Danmark/ Ankomst Malaysia
Dag 2-4: Kuala Lumpur - Tvillingetårne og Chinatown
Dag 5: Kuala Lumpur - Perhentian Island
Dag 5-10: Perhentian Island - snorkling og dykning
Dag 11: Hjemrejse

Rejsens højdepunkter:
- Privat sightseeing i Kuala Lumpur
- Snorkling og dykning blandt farverige fisk
- Svøm blandt havskildpadder


Bedste rejsetidspunkt: Maj - September
DAG 1: Afrejse Danmark/ Dag 2: Ankomst Malaysia
I flyver fra Danmark til Kuala Lumpur via et stop i enten Dubai, Doha eller Singapore. Der er mulighed for stop-over en dag eller mere i én af de nævnte byer. Ved ankomsten til Kuala Lumpur, vil I blive mødt af vores engelsktalende repræsentant, som vil byde jer hjertelig velkommen til Kuala Lumpur - som har lidt af hvert at byde på. Herfra køres I til jeres hotel for de kommende dage, mens I skal nyde én af Asiens mest interessante byer.
DAG 2 - 4: Kuala Lumpur - Tvillingetårne & Chinatown
Kuala Lumpur er kendt for verdens højeste tvillingetårne og for at være en multikulturel storby, hvor indiske- og buddhistiske templer ligger side om side med kirker og moskeer. Samtidig er det én af de mest moderne byer i hele Asien. Vi har arrangeret en sightseeing, for at få et overblik over byen og dens seværdigheder. Her vil I høre historien om, hvordan byen blev grundlagt af 87 kinesiske minearbejdere på en lille mudret flodbred for blot 150 år siden, til i dag at være én af klodens mest intense byer med et væld af shoppingmuligheder. Med din private guide oplever du Chinatown Open air Bazaar, Twin Towers, Sultan Abdul Samad Building og meget mere. Vi kan anbefale en middag i restauranten på toppen af KL Towers, hvor du kan opleve toppen af bygningen rotere sig, mens du spiser, og samtidig opleve hele den smukke Metropol i fugleperspektiv i knap 400 meters højde. Bestil den hos os, så booker vi et godt bord med udsigt.
DAG 5: Kuala Lumpur - Perhentian Island
Efter I har tjekket ud af jeres hotel, siger I farvel til Kuala Lumpur og begiver jer mod lufthavnen, hvorfra I flyver nordpå til Kota Bharu. Herefter fortsætter turen med en times køretur til Kuala Besut, hvor i derefter sejler ud til Perhentian Island og tilbringer de sidste dage med afslapning. Ved ankomsten til Perhentian Island vil I blive mødt af en repræsentant fra resortet, som vil byde jer velkommen.
DAG 5- 11: Perhentian Island
De næste par dage tilbringes på Perhentian Island Resort, som er et fantastisk sted at holde familieferie. Resortet tilbyder blandt andet eget privat strand, snorkle- og dykke muligheder, kajak og er et godt sted hvis man ønsker at svømme blandt havskildpadder. På øen finder I lækre strande og krystalklart vand, hvilket også er derfor at Perhentian Island er oplagt til snorkling og dykning. Herudover kan man også tilbringe et par timer i den tætte jungle og opleve bl.a. makakaber og varaner.

DAG 14: Hjemrejse
Efter I har tjekket ud af resortet, vender I tilbage til Kuala Lumpur for derefter at fortsætte turen hjem til Danmark.

Prisen inkluderer:
- Fly Danmark - Malaysia t/r
- 3 nætter i Kuala Lumpur -  inkl. morgenmad
- City tour i Kuala Lumpur
- 7 nætter Perhentian Island Resort 3* inkl. morgenmad
- Bådtransfer Kuala Besut - Perhentian Island t/r
- Alle transfer lufthavn - hotel t/r
- 2 indenrigsfly
- Rejsegarantifond bidrag

Prisen inkluderer ikke:
- Gouda årsrejseforsikring
- Sygdomsafbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)
- Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”